18 år gammel innbytter Surfsborg – Odd sparer uavgjort mot VG

Da Skine (VG) (Odd-Surfsborg 1–1) og Jonathan Lindsay (25) så ut til å være vinnerne av Surfsborg-kampen, utlignet Odd med Philip Jurkenson (18) i ekstraomgang.

Publisert:

En drøy halvtime hadde gått da Lindsay traff skjermen. Ole J ர்க rgen Holverson bowlet, og Lindsay tok ledelsen på ballen. Men avslutningen var en slags ordning for ham – og Lindsayt sparket den siste ballen til en kanselløs Sondre Roseback.

– Dette er en god rekord, og da blir det en stram kamp. Ballen havner i luften, som nesten er et messingspark, sier Lindsay, som scoret i Discovery +.

Han måtte finne ut hvor han skulle begynne på benken da Surfsburg åpnet sesongen med 0-0-seier over FK Hawksund – men denne gangen fikk Lindsay en plass fra start.

Les mer

Odd snakker om suspensjon: Buckenga vil ha et nytt utenlandsk eventyr

Trener John Frod Nornes erstattet Philip Jurkenson 20 minutter før slutt, og 18-åringen utlignet på overtid. Surfs kunne ikke forlate sitt eget felt. Med sitt første eliteseriemål falt Jurkenson under ti meter, og Bagena tok ansvaret! Målet kom i det 93. minutt.

– Nå er det surt. “Vi hadde bare et minutt å vinne,” sier Michael Stahrey, Surfsburg-trener i Discovery +.

– Den merkelige enden får et konstant press på oss. Vi håpet at vi kunne ri den, men vant ikke, er Ole J ர்ர rgen Holverson enig.

Første omgang var ikke så bra fra Ode-siden.

– Vi heller ikke helt. Vi må fortsette å jobbe, vi må tro det, sier Sander Schweinstein i pausen – 45 minutter senere gjorde den skadede odd fyren litt arbeid.

READ  - Vin Diesel kontaktet meg - VG

– Vi trenger flere triks i alt. Vi må trekke på skuldrene og kose oss litt. Vi trenger å tørke mye mer, sier singeltrener John Frode Norns i pausen.

– Vi venter på at spillerne skal eksplodere, ”sa Thomas Berndsson, sportssjef i Surfsborg, før kampen.

Mushaka Bakkenka scoret 15 ganger i 2020-sesongen, og i 2021 signerte de to første målene til Aussies – i 2-2-kampen mot Stopek.

Les mer

Spillerens dom: Gullvinneren, poengsummen og eliteseriens spiller av året

Pluss innhold

Solomon Owes måtte kaste inn håndkleet før søndagens kamp, ​​så både Odin Bizartuft og Gilly Rolandsson spilte som midtbanespillere. Conrad Wall debuterte fra start.

Ja, Odd steg i andre omgang, og Surposfork ble presset til forsvar. Det var først da Tobias Larrison kom alene at det ble veldig farlig, og Survey-keeper Andreas Christiansen måtte gå til et sted som ble kalt en stjerne for å redde på håndballspråk.

Da fikk Mushaka Buckenko en dobbel sjanse, der Surfsburg-keeper Anders Christiansen virkelig viste sin klasse.

– De pleier å sitte, er Mushaka Bakkenka enig.

– Oppholdet mot dommertrioen var en kamp, ​​fortsetter Trendelock-spilleren.

– Jeg forventer mye av dem, sier Buckenga.

Odd har scoret tidlig på sine 11 siste hjemmekamper i Eliteserien.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Corona i India – her er det feil

India har eksistert lenge I tsunamien av koronainfeksjon. Landets andre bølge toppet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *