Her er Oculus Touch

Oculus vil gi deg en Xbox kontroller sammen med CV1, men hva om du vil ha en mer naturlig kontroller? Da trenger du ikke å bekymre deg, det vil komme snart.

Palmer Luckey og mannskapet har avduket Oculus Touch, en håndkontroll som lar deg navigere i den virtuelle verden på en mer naturlig måte. Hvert grep omfatter både bevegelsesbasert innspill samt fysiske kontroll og haptisk feedback, i noen tilfeller vil du lure hjernen  til å føle hva du berører i den virtuelle verden er virkelig.

De har enda ikke nevnt noe om prisen, men vi vet nå at Oculus Touch ikke vil komme ut samtidig som CV1 (Consumer version), dette er fordi Oculus vil at utviklerne skal få tid til å implementere dette ordentlig i sine demoer og spill før forbrukerne mottar de.

oculus-rift-pre-e30078

Legg igjen en kommentar
(Visited 300 times, 1 visits today)

Én kommentar til «Her er Oculus Touch»

  • desember 3, 2015 kl 9:27 am
    Permalink

    Dette er noe jeg virkelig ser fram til!

Kommentarfeltet er stengt