Oculus Jobber hardt med å få Minecraft til Rift

John Carmack CTO hos Oculus og mest kjent for å ha en finger med i de gamle Doom spillene sier han jobber hardt for å optimalisere Minecraft med Oculus Rift.

Carmack avslørte under Oculus Connect 2, at en av hans store prestasjoner siden han begynte å jobbe for Oculus var å få til en vellykket megling med Microsoft for å kunne bringe Minecraft til Oculus Rift og Gear VR.

Luckey_MinecraftSwag_800pix-680x454Hvor nært Carmack samarbeider med Microsoft om tittelen er uklart, men det er gode nyheter for fans av VR og Minecraft uansett. Minecraft representerer uten tvil den største tittelen annonsert for Oculus Rift til dags dato, med anslagsvis 54 millioner solgte kopier på tvers over flere plattformer over hele verden. Microsoft kjøpte Minecraft i 2015 for svimlende 2.5 milliarder dollar, en halv million mer enn fjorårets oppkjøp av Oculus av Facebook.

LES OGSÅ: World of warcraft med Oculus Rift – Er det mulig?

Her kan man se CaptainSparklez teste ut Minecraft med Oculus Rift DK1, dette er den første Rift’en som ble tilgjengelig, og Oculus har kommet et stort steg videre når det gjelder hardware i sin nye Oculus Rift CV1. (Dette er også en uoffisiell mod for Minecraft.)

Legg igjen en kommentar
(Visited 62 times, 1 visits today)