Oculus avslører filmen «Henry the hedgehog» laget for VR

Oculus har avslørt sitt andre VR filmprosjekt fra Story studio, som er selskapets interne CG filmstudio.
VR-filmen heter Henry the hedgehog og er basert på et elskelig tegnefilm pinnsvin.

Som et pinnsvin, er Henry alt annet en «klemmelig», selv om en klem er det eneste han ønsker seg for sin bursdag. Når ingen dukker opp, er hans eneste ønske å få venner.

I «bak kulissene» teaseren ser vi en rekke magiske ballong hunder løpe fra ham, kanskje i frykt for å stikke seg på piggene til Henry?

Etter Story studio sin første film «Lost», tar Henry på en mye mer karakterdrevet, barnevennlig tilnærming som syntes å reflektere Pixar / Dreamworks, hvor flere av Story studio ansatte kommer opprinnelig fra.

meet-henry-full-700x437

Saschka Unseld, tidligere Pixar Layout Artist, får selskap av Prosjektdirektør Ramiro Lopex Dau, en tidligere animatør ved Pixar. Bernhard Haux, en av Pixars beste karakter kunstnere, sammen med Maxwell Planck, tidligere Global Technology Supervisor hos Pixar, og Inigo Quilez, tidligere teknisk direktør ved Pixar, «deputy CG supervisor» Chris Horne, tidligere teknisk direktør ved Pixar, så lager dette en utrolig liste av tidligere Pixar talent, dette kan vel ikke bli annet enn bra?

Her kan du se teaseren til Henry.

Legg igjen en kommentar
(Visited 111 times, 1 visits today)