Samsung jobber med en Bluetooth kontroller for Gear VR

Samsung gjør alt de kan for å få Gear VR til å bli en suksess, vell vitende at virtuell virkelighet vil bli et stort marked i fremtiden. Selskapet har allerede gitt ut noen overbevisende spill for sitt virtuelle virkelighet headset som Lands End, og den nå sørkoreanske smarttelefon giganten arbeider nå med en trådløs kontroller for Gear VR.

Vi har snublet over en patentsøknad fra Samsung Electronics som viser designen for en bluetooth kontroller som er designet for å brukes med ett «hode montert apperat», som peker mot ett VR headset. Patent søknaden ble innlevert i februar 2015 og registreringen ble godkjent av myndighetene i november.

Som du kan se på bildene, ligner denne kontrolleren veldig på kontrolleren Samsung lanserte sammen med Galaxy S4. Den består av to D-Pads, en styrespake, fire handlingsknapper, to skulderknapper, en «makt» knapp, og en micro USB -port for lading. Denne nye kontrolleren fra Samsung ser ut til å bli slankere enn den tidligere versjonen, og vil fungere sammen med smarttelefoner og nettbrett i tillegg.

Oppdatering: Man kan kjøpe bluetooth kontroller for Gear VR her.

Samsung-Gear-VR-Bluetooth-Gamepad-08

Samsung-Gear-VR-Bluetooth-Gamepad-04

Samsung-Gear-VR-Bluetooth-Gamepad-07

Legg igjen en kommentar
(Visited 308 times, 1 visits today)