Her kan du se Oculus Touch sin «Toybox Demo»

Husker du alle som prøvde ut Oculus Rift på «tech meetups», snakket om en Touch sandkasse demo? Vel, nå har oculus lagt ut en egen youtube video hvor de viser hvordan Oculus Touch fungerer.

Oculus Touch har blitt høyt verdsatt av nesten alle de besøkende som fikk en mulighet til å prøve det. Demoen selv viser deg hvor lett det er å bruke Oculus Touch i Toybox demoen ved å bare bruke hendene til å trekke objekter fra hverandre, stable ting, og skyte en virtuell sprettert mot en annen spiller.

I videoen under kan du se hvordan en jente prøver ut Oculus Touch mens instruktøren «guider» jenta igjennom demoen til å gjøre diverse ting som å stable blokker, spille virtuell ping pong, tenne på stearinlys og skyte med virtuelle laserpistoler.

Selv om spilleren mest sannsynlig har testet ut dette før, trur jeg denne teknologien er like ny for henne som den er for oss, og hvis det er sant så er det ganske utrolig hvor lett det er å komme inn i det. Du vil ikke trenge enormt mye tid på å bli vant til kontrollerende.

Jeg er ganske sikker på at hvis du hadde latt din bestemor prøve dette ut hadde det bare tatt noen minutter før hun hadde mestret dette.

Legg igjen en kommentar
(Visited 82 times, 1 visits today)