Hvis ikke Nokia OZO var dyrt nok fra før..

Nokia`s store comeback på teknologifronten har allerede en ganske stiv prislapp. Men hvis du er en av de heldige som har mulighet til å skaffe deg en OZO, så har Nokia kommet ut med en del tilleggsutstyr til deg.

Men hvis du trodde at utstyret til kameraet på 520,000NOK ville bli billigt så må du tro om igjen.. Det er tydelig at Nokia satser mer på profesjonell filmindustri enn den vanlige mannen i gata.

 

Kamera Håndtak

nokia-ozo-camera-handle-accessory-680x383Ett hendig lite håndtak plassert bak på OZOen slik at den forstyrrer minst mulig av filmen kan være greit å ha for håndholdt filming. Prisen er enda ikke gitt ut.

Karbon deksel

nokia-ozo-carbon-lens-cover-680x425Hvis du ikke syntes det originale utseende til OZOen så tøft nok ut fra før, så kan du skaffe deg dette dekselet i karbon, laget for å beskytte de 8 kameraene plassert rundt på OZOen. Kan være litt kjekt med ekstra beskyttelse når du går rundt med ett kamera til over en halv million i hånda. Pris enda ikke sluppet.

Digital kassett

nokia-ozo-digital-cartridge-680x426Den digitale kassetten består av et batteri og en 500gb eller 45minutters lagringsplass for film. kassetten skyves enkelt inn i «halen» på OZOen og vil ikke koste mer enn 43,000NOK

Ekstra lagringsplass 500gb

nokia-ozo-media-module-680x426Man kan også kjøpe ekstra lagring som passer til den digitale kassetten for kun 21,500NOK. Ikke gal pris for en 500GB harddisk det?

Docking stasjon

nokia-ozo-docking-station-680x426Og hvis du er en av dem som ikke kan fordra å plugge inn batteriet til lading og hard disken for filoverføring så har Nokia denne hendige docking stasjonen til deg for kun 13,000NOK

Kort og lang tre-fot adapter

nokia-ozo-tripod-adapter-680x425Naturlig nok så vil filmindustrien ønske å bruke tre-fot (tri-pod) til noen av kameraene sine, så da har nokia kommet ut med adaptere som vil passe til gammelt utstyr. Prisen er ikke satt men man kan jo bruke fantasien litt her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 130 times, 1 visits today)