Samsung har lansert en optimalisert nettleser for Gear VR

I dag lanserte Samsung en helt ny optimalisert nettleser for Gear VR som er rettet mot en mye mer behagelig måte å surfe rundt på nettet, samt streame youtube og lignende uten å måtte gå igjennom en egen app.

Ifølge Samsung støtter den både 360 -graders og 3D-video streaming, samt noen HTML5 videoer, Som hypotetisk betyr at brukeren kan enten se videoen i «flat format» eller dra nytte av youtubes ulike VR alternativer. Den støtter også stemmegjenkjenning  og har ett innebygget tastatur som man bare sikter seg inn på med å se på bokstavene du vil velge. Applikasjonen vil også importere bokmerker fra telefonens mobil nettlesere.
tastatur

Applikasjonen kan nå nedlastes fra Gear VR sitt bibliotek av apper.

tastatur 2

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 57 times, 1 visits today)