HTC Vive utsatt til April 2016

HTC kom ut med informasjon igår at de må utsette HTC Vive til April 2016.

Ifølge dem skal de starte det nye året med å lage ytterligere 7000 enheter som skal bli tilgjengelig for utviklere, etterfulgt av kommersiell tilgjengelighet i April 2016.

Det har lenge vært stillhet fra HTC og Valve, noe som har gjort folk mistenksomme om de ville bli ferdig med Vive headsettet i tide. Det har også vært mye forvirring angående utgivelsedatoen. Det var informert om at det skulle være klart før året var omme, så folk har trudd at dette skulle være den første kommersielle utgivelsen av ett VR headset, i ettertid har det kommet opp noen nyheter om at HTC har hatt noen økonomiske problemer, som åpenbart har presset utgivelsedatoen tilbake til 2016.

Det virker som at de har undervurdert problemene som kan oppstå ved å slippe det første VR produktet til massene, som nå er merket med en 2016 «release», med 7000 enheter som går ut til utviklere for å lage mer innhold til Vive.

Så det kan se ut som at Oculus vil bli det første VR headsettet som når ut til massene om ikke Rift også blir utsatt.

Legg igjen en kommentar
(Visited 298 times, 1 visits today)