Du vil få EVE: Valkyrie gratis om du forhåndskjøper Oculus Rift

For Xbox var det HALO, for Wii var det Wii sports, for Nintendo 64 var det Super Mario. Alle store plattformer trenger minst en stor lanseringstittel for å drive forbrukerne til produktet, for Oculus Rift kan dette være EVE: Valkyrie.

Midt under nyhetene av avdukingen av pre alpha versjonen av EVE: Valkyrie, har Oculus annonsert at spillet vil følge med om man forhånds kjøper Oculus Rift som vil komme 1.kvartal i 2016. Akkurat hvor eksklusiv denne tittelen kommer til å bli gjenstår å se.
twi

EVE: Valkyrie er blant de mest komplette VR titlene vi har sett så langt, så nyhetene om at dette vil følge med Oculus Rift er ganske gode nyheter. «EVE: Valkyrie er et av de mest etterlengtede virtuell virkelighet spill» sier Oculus grunnleggeren Palmer Luckey. “It perfectly captures the promise of immersive gaming, shooting you into a sci-fi adventure as you pilot a spaceship in search of combat. Battling your friends (and enemies) in multiplayer space dogfights is the ultimate VR thrill, and we’re excited to partner with CCP to bring this experience to Rift owners everywhere.”

Om du ikke har hørt om EVE: Valkyrie så kan de se denne youtube videoen som Norm fra Tested har lagt ut.

Legg igjen en kommentar
(Visited 172 times, 1 visits today)

Én kommentar til «Du vil få EVE: Valkyrie gratis om du forhåndskjøper Oculus Rift»

Kommentarfeltet er stengt