Crytek kommer med nytt spill til Oculus Rift: The Climb

Crytek har i dag annonsert ett helt nytt spill designet fra grunnen av for virtuell virkelighet, The Climb.

Spillet vil bli eksklusivt for Oculus Rift, og det vil være kompatibel med både Xbox One kontrolleren og den kommende Oculus Touch kontrolleren. (Merk at Bowman har sagt dette: «It will debut on Rift exclusively, but Bowman says that Crytek owns the intellectual property, and future versions could come to other platforms.»)

The Climb vil bli ett første person adrenalinrushet spill som vil teste dine klatre ferdigheter opp dødelige klipper. Spillet vil ha realistiske klatre lokasjoner fra hele verden, som vil få spillerne til å oppleve fryktinngytende omgivelser fra et perspektiv de aller fleste aldri vil oppleve.

Crytek_TheClimb_Announcement_Screenshot2-1024x576

Jason Rubin, som er Oculus Head of Worldwide Studios sa: «Crytek er kjent for å utnytte deres CryEngine tech for å skape vakre, oppslukende spill. Crytek sine tidligere demoer har virkelig fanget publikum, å se Crytek sine ideer komme til liv med ett virtual reality headset er virkelig ikke noe du vil gå glipp av. The Climb er en vakker kombinasjon av kunst og spenning som bringer ett helt nytt nivå til Rift.»

Direktør og president for Crytek, Cevat Yerli sa: «Gaming har alltid gitt oss muligheten til å plassere oss selv i ellers umulige scenarier, og VR teknologien som Rift gjør slik at vi føler oss tilstede i de scenariene som aldri før. The Climb inviterer spillere til å oppleve intensiteten i en av verdens farligste sport, og du vil virkelig føle spenningen av å være tusenvis av metere over bakken, med kun et par prekære håndtak til å stole på.»

jaujau

Norm fra Tested la i dag ut et klipp på youtube hvor han prøver ut The Climb, samt har intervju med både Crytek og Head of Oculus Studios Jason Rubin, klippet kan du se her.

Ingen lanseringsdato er ennå annonsert for The Climb, selv om nåværende forventninger er at spillet kommer i 2016. VRgamer vil holde deg oppdatert med alle de siste detaljene om The Climb.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 102 times, 1 visits today)