Elite Dangerous: Horizons er nå ute, ny trailer er sluppet.

Elite: Dangerous har utviklet seg til å bli en ganske bra opplevelse innen virtuell virkelighet, og de har nå kommet med sin nyeste utvidelsespakke Horizon, som vil gjøre det mulig å lande på planeter.

Med bekreftet støtte for Oculus Rift og HTC Vive posisjonerer dette spillet seg til å bli ett trippelt A spill i den første runden av virtual reality kompatible spill som vil utfolde seg neste år med lanseringen av Oculus Rift i første kvartal og HTC Vive i andre kvartal.

Horizons er Elite: Dangerous sin «sesong to utvidelse» som vil innføre muligheten til å lande på planetene du har lenge beundret fra avstand, og du vil ha muligheten til å utforske terrenget med den nye terreng «buggyen» som vil komme med utvidelsen.

announceart_elitedangeroushorizons_scarabrover_1-700x394

De siste funksjonene de har avslørt er starten på en serie av spillforbedring som vil fortsette videre neste år i sin «sesong to» utvidelse. Fremtidige oppdateringer vil bli å inkludere ett nytt «loot and crafting» system, og muligheten til å «crafte utstyr» med venner og «ship launched figthers».

Den nye traileren de har sluppet kan du se her:

Spillet kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 182 times, 1 visits today)