Nye bilder av Vive avslørt

HTC Vive har hatt enda en pinlig lekkasje i dag etter at bildene av den nye Vive versjonen har dukket opp på Reddit, som tilsynelatende viser den den nye HTC Vive versjonen og kontrollere.

De ubekreftede bildene viser en mye mer elegant versjon enn Development Kit 1, med det som synes å være ett frontmontert kamera. Kameraet har ført til spekulasjoner om at det er ett «pass-through» kamera, men den offisielle forklaringen fra HTC er at det er for gjengkjenninger av ytre objekter, og at det ikke er for «pass-through».

vive kontroller

HTC Vive blir utviklet i samarbeid med Valve, skaperne bak kjempe suksessene som Portal og Half Life. HTC produserer noen av de mest elegante forbruker varene på planeten, og valve er en enestående arkitekt av virtuelle verdener. Vive drives av Valves SteamVR hvor mange av kommende spillene for Virtual Reality kommer til å dukke opp på.

Development Kit 2 skal bli lansert på CES i begynnelsen av Januar, og HTC Vive sin offentlige forbruker versjon er forventet å komme i April 2016.

htc vive

Det er fortsatt ingen nyheter om hvor mye forbruker versjonen vil koste eller når forhåndsbestillingen vil starte, men om du fortsatt håper på å få hendene dine på en Vive før April, har selskapet tidligere uttalt at de vil starte nyåret med å lage yttligere 7.000 enheter som skal bli tilgjengelig for utviklere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)