HTC vurderer å sende 100.000 Vive VR headset til kinesiske internett kafèer

For å virkelig gjøre «virtual reality» populært må man gjøre det billigt og tilgjengelig, derfor ønsker HTC å legge beslag på ett stort marked, nemlig kinesiske internett kafèer. Ved å gi ut 100.000 headsets til disse kafèene vil dette gjøre HTC til en stor konkurrent blandt de største VR aktørene.

På en VR konferanse i Beijing forrige fredag annonserte HTC-Taiwan sine planer om å fremme sine headsets ved å samarbeide med Hangzhou Shunwang Technology, en av de største kinesiske aktørene innenfor internet kafèer.

Pilot programmet er allerede i gang hos Hangzhou og ifølge RoadToVR så vil det koste mellom 10-50 kroner for 10 minutter med Vive-tid. Shunwang leverer programmer til over 100.000 kinesiske internett kafèer og dominerer ca 70% av markedet (ca 100millioner mennesker).

Kilder: RoadToVR, The China post

Legg igjen en kommentar
(Visited 130 times, 1 visits today)