Slik spiller du GTA 5 med Oculus Rift

Leter du etter det beste oppsettet for å spille GTA 5 med Oculus Rift? Da har du kommet til riktig sted, jeg skal gi deg en detaljert steg-for-steg guide for hvordan du setter det opp.

maxresdefault (1)

Vel først av alt, hvis du har ett Rift headset har du nok sikkert allerede hørt om ett program som heter VorpX. Hvis du skal spille GTA 5 med Rift så er det ingen andre alternativer enn å bruke VorpX for øyeblikket. VorpX er ett program som lar deg spille spill som ikke har innebygd støtte for VR. Selv om det er ett bra program og mye arbeid er lagt inn i det av utviklerne, har det fortsatt noen små problemer fra tid til annen. Noe som krever at man setter opp programmet slik at man ikke skal føle seg kvalm. Her vil du få steg-for-steg guiden for hvordan du burde sette dette opp:

  1. Sørg for å ha VorpX.
  2. Start GTA 5 uten VorpX. velg «Borderless windowed mode» og maks alle innstillingene bortsett fra MSAA. Dette må du skru av, siden det fjerner 3d-effekten. Så avslutter du GTA 5.
  3. Last ned GTA headtracking mod. Når dette er lastet ned legg det inn i GTA V hovedmappen.
  4. Last ned ScriptHookV og plasser denne også i GTA V hovedmappen.
  5. Hvis du ønsker høy grafikk, last ned denne filen og plasser den i GTA V mappen. Hvis du vil ha middels grafikk last ned denne filen og plasser den i GTA V mappen. Etter alt dette skal du nå ha 5 filer i GTA V mappen din.
  6. Start spillet med VorpX, hvis spillet krasjer starter du det bare på nytt, gå til VorpX menyen (Delete knappen) og ha det som dette: Headtracking settings completely off, aspect ratio 1:1, zoom as 1, 3D weightning to max, and Cinema Mode – Off.
  7. Trykk den midtre museknappen for å gå inn i EdgePeek, og i menyen velger du Story Mode. Når du er inne på spillet trykk midtre museknapp for å gå ut av EdgePeek modusen. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere VR modus. Trykk num pad 0 for å få tilgang til mod meny, num pad 8 og 2 for å navigere i menyen og num pad 5 for å velge.

Dette burde være alt. Med denne MOD’en skal alt se bedre ut, headtracking skal være bedre, den deaktiverer player heading line og våpen kolliderer nå med andre objekter (For eksempel bilvinduene). Om dere finner ut noen bedre metoder gjerne kommenter under denne artikkelen.

Se også: Slik spiller man World Of Warcraft med Oculus Rift.

Legg igjen en kommentar
(Visited 181 times, 1 visits today)