World of warcraft med Oculus Rift – Er det mulig?

Kan World Of Warcraft og Oculus Rift bli en komfortabel opplevelse? WoW i VR er noe som mange ønsker, selv om det ikke er den enkleste oppgaven så kan du spille World Of Warcraft med Oculus Rift, men det kommer ikke uten hindringer.

Hvis du har fulgt litt med på VR nyheter de 3 siste årene har du kanskje fått med deg en fyr som heter Hoopermation på YouTube som klarte å kombinere det største MMO spillet med Oculus Rift, og det ser faktisk ikke så verst ut.

Ved første øyekast trudde jeg at han brukte programmet vorpX, siden World Of Warcraft er ett av spillene vorpX støtter. Men jeg skjønte ikke helt hvordan han fikk spillet til å kjøre så bra med vorpX, det er ikke mange videoer hvor folk spiller World Of Warcraft med Oculus Rift som ser behagelig ut.

LES OGSÅ: Oculus Rift salget har startet!

Så hva gjorde Hoopermation for å få dette til å kjøre så «glatt»? Vi har fått tak i en mail hvor Hoopermation forklarer hvordan han gjorde dette, mailen kan du se her:

mail

Så om du vil prøve ut World Of Warcraft med Oculus Rift kan du jo teste det slik han forklarer, eller se hvordan det kjøres med vorpX, men jeg ville nok ikke hatt store forhåpninger for hvordan det «føles» i VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 146 times, 1 visits today)

Én kommentar til «World of warcraft med Oculus Rift – Er det mulig?»

Kommentarfeltet er stengt