«Lucky’s Tale» blir gratis om man kjøper Oculus Rift.

Oculus kunngjorde i dag at Lucky’s Tale vil følge med om du kjøper Oculus Rift. Det vil si at man både vil få med EVE: Valkyrie og Lucky’s Tale om man bestiller Oculus Rift, som har sin lansering første kvartal i 2016.

Les også: EVE: Valkyrie blir gratis om du forehåndskjøper Oculus Rift 

Lucky’s Tale er ett spill laget spesielt for VR og utviklerne Playful Corp har gjort det til en helt utrolig opplevelse selv om dette ikke er ett første-persons spill. Du styrer karakteren Lucky tvers over en rekke fargerike og morsomme nivåer. Alt fra menyen til selve spillet føles målrettet og bygget rundt ideen om å maksimere potensiale i VR for en klassisk sjanger. Lucky’s Tale er noe du virkelig ikke vil gå glipp av, og nå vil du få dette spillet med gratis.

Oculus medgrunnleger Palmer Luckey skrev dette i ett blogginnlegg på selskapets hjemmeside:

We always believed there was an opportunity for platformers in VR, but it wasn’t until playing Lucky’s Tale and working with the Playful team that we truly realized its potential to change how people view this genre of gaming forever. Lucky’s Tale delivers on everything you want in a next-generation VR game – it’s thrilling, full of adventure, and incredibly fun to play.

Playful Corp fikk nylig inn 25 millioner dollar fra ukjente investorer. Grunnleggeren Paul Bettner har fortalt at de har ett par nye VR ideer i prototype-stadiet, og at når det kommer til VR, er det Rift de vil fokusere mest på. Så her er det bare å følge med i framtiden!

Legg igjen en kommentar
(Visited 122 times, 1 visits today)