Oculus Touch lansering blir utsatt

Samme dag Samsung avslørte kontrolleren Rink for Gear VR, har Oculus annonsert at Oculus Touch kommer til å bli utsatt.

Ifølge en blogg på den offisielle nettsiden til Oculus har de fortalt at Oculus Touch ikke vil bli tilgjengelig før andre halvdel av 2016, samtidig som de understreker at denne beslutningen ikke påvirker lanseringen av Oculus Rift, som blir tilgjengelig første kvartal av 2016.

Mest sannsynlig ble nok denne avgjørelsen tatt for å kunne oppgradere hardware’n ytterligere, slik som vi har sett HTC gjøre med Vive, Oculus ønsker nok at touch kontrolleren skal føles mer behagelig, pålitelig og naturlig.

Så har de nå enda mer tid på å sende ut utvikler versjonen til spill og app utviklere slik at vi vil få enda mer å sette fingrene i når Touch kontrolleren bli lansert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 105 times, 1 visits today)