Samsung vil vise fram kontroller for Gear VR under CES 2016

Samung har bekreftet via sin hjemmeside at de vil bringe tre «Creative lab» prosjekter til CES 2016, hvor det ene prosjektet skal være en «hand-motion» kontroller for Samsung Gear VR kalt Rink.

Samsung har beskrevet det slik som dette: “an advanced hand-motion controller for mobile VR devices which offers a more intuitive and nuanced way to interact with the virtual world. The ability to intuitively control the game or content just by using their hands provides consumers with a much deeper level of mobile VR immersion.”

Et reklamebilde viser en bruker som svinger hånden med en Rink kontroller, som ser ut til å være en form for kontroller som går både over og under hånden. Bildet viser også en form for ytterligere sensoranordning på toppen av Gear VR headsettet. Fra beskrivelsen ser det ut som at dette kommer til å være Samsung’s svar på Touch til Gear VR, med tanke på Samsung-Oculus partnerskapet kan det nok inneholde noe av den samme teknologien vi ser i Touch.

Legg igjen en kommentar
(Visited 141 times, 1 visits today)

Én kommentar til «Samsung vil vise fram kontroller for Gear VR under CES 2016»

Kommentarfeltet er stengt