«Først i køen for Rift = Først i køen for Touch»

Oculus grunnlegger Palmer Luckey fortsetter å overraske, på hans nyeste tweet forteller han at når man forhåndsbestiller Rift, vil du også reservere plass i køen for Touch.

twee

Han svarer også på spørsmålet om en kombinasjons rabatt for Rift og Touch:

Skjermbildessa

Mens rushet for Rift forhåndsbestillinger som starter i dag, annonserte selskapet at Touch utgivelsedatoen vil bli forsinket til andre halvdel av 2016. Oculus sa forsinkelsen ble satt i verk for å gjøre Touch enda mer komfortabel, pålitelig og natrulig. For å holde våre forventninger og entusiasme oppe har oculus sluppet nye bilder av den nydesignede Touch’en på mandag, som vi har skrevet om her: VRgamer.no – Nye bilder av Oculus Touch

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 83 times, 1 visits today)