Oculus lover 100+ spill i løpet av 2016

Som nye konsoller, er nye VR briller bare så gode som spillene man kan spille med de. Lucky’s Tale og EVE: Valkyrie kommer til å bli gratis for de som har forhåndsbestilt Rift, men selskapet sier at de forventer mange flere titler innen utgangen av 2016 – inkludert Minecraft.

I ett blogginnlegg av Oculus annonserte de at den første bølgen med «Pre orders» er planlagt til å bli sendt 28 mars i år, og de annonserte også at «et dusin av AAA spill laget for VR, med mer enn 100 titler tilgjengelig innen utgangen av 2016.

newblog1.2-680x272

Oculus studio, selskapets interne utviklings avdeling som har produsert opplevelser som Henry (kommer ved lansering), vil introdusere mer enn 20 eksklusive spill til Rift i år, inkludert Rockband VR av Harmonix, Edge of Nowhere av Insomniac Games og The Climb av Crytek.

Selskapet har gått i partnerskap med 4A Games, Climax Studios, Glu, Harmonix, Ready At Dawn, Signal Studios, Square Enix og Ozwe, så vi kan forvente en rekke polerte opplevelser på vei.

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)