HTC sier «Vive kunder vil bli fornøyd med investeringen»

Etter prisen på Oculus Rift som ble avslørt to dager siden, er det mange som retter øynene sine mot konkurrenten HTC Vive, som enda ikke er priset. Selskapet er ikke klar til å forplikte seg til en fast pris helt enda, men mener at det vil bli en god investering for kundene.

Selv om selskapet ikke har satt en fast pris på Vive, har HTC antydet at Vive vil bli en «premium» platform blant VR-systemer. Med Oculus Rift priset til $600, og fremdeles krever kjøp av Touch kontrolleren som er forventet priset rundt $100-$200, mener vi HTC Vive vil bli konkurransedyktige om de holder seg under $1000.

HTC_Vive_product_1.0

Men, Oculus insisterer på at selskapet ikke tjener noe på å selge Rift’en og med støtte fra Facebook har headsettet blitt tungt subsidert for at flest mulig vil få råd til å kjøpe Rift’en. HTC derimot er et hardware selskap som sannsynligvis trenger å se en god avkastning på Vive’n, spesielt siden selskapet sliter økonomisk fra før av. Så om vi vil se en pris under $1000 gjenstår å se.

Vive Pre som ble avslørt på CES 2016 denne uken, er den andre utvikler utgaven Vive har kommet ut med, og selskapet sier de vil ha 7000 Vive Pre enheter tilgjengelig for utviklere. Vive vil bli lansert i April 2016 med forhåndsbestillinger i Februar.

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)