Nye forhåndsbestillinger av Rift blir nå sendt i juni

Til tross for noen negative reaksjoner på $ 599 prislappen, ser det ut til at forhåndsbestillingene av Oculus Rift går så det griner.

De heldige som fikk forhåndsbestilt Rift’en de første 14 minuttene vil ha en sendelsedato 28. mars 2016, så det tok ikke mange minuttene før datoen ble forskjøvet ut i april, etter 1-2 timer ble datoen forskjøvet til mai, og i dag er datoen blitt presset til juni.

Men som Oculus har sagt er det kommet inn en del falske bestillinger som skal bli «luket ut», så noen av ordrene kan bli forskjøvet fram en måned. Palmer Luckey ble overasket over hvor mange bestillinger som kom inn og sa at dette var over alle forventninger.

newblog1.2-680x272

Når Oculus Rift blir sendt ut til kunder, vil det inneholde flere ekstra ting for å rettferdiggjøre den høye prislappen. De vil sende med en Xbox kontroller, en forenklet fjernkontroll kjent som «Oculus Remote», to spill som blir Lucky’s tale og EVE: Valkyrie, og en ganske «dope» koffert som Palmer Luckey kalte det, den kan du se her:

FupQhIC

Dette VR settet vil bli det første som blir sendt ut til forbrukere, etterfulgt av HTC Vive i april 2016 og PlayStation VR på et tidspunkt første halvår i år.

Legg igjen en kommentar
(Visited 73 times, 1 visits today)