CES: VR Berg og dalbanen alle snakker om

Samsung Gear VR var populær blandt de besøkende på CES 2016 i Las Vegas med sin simulering av en berg og dalbane i full VR opplevelse

PÅ CES 2016 i år var det ikke mangel på verken effekter eller maskinvare å teste innenfor Virtuell virkelighet «VR». Med over 170.000 besøkende var det vanskelig å la alle få prøve de forskjellige demoene og utstyrene som utviklerne hadde å tilby.

ces2016-samsung-gear-vr-coasterKinosalen til Samsung Gear VR sett fra hovedhallen på CES2016

Samsung var en av de største aktørene på messen og var ikke dårligere på presentasjonen da de skulle promotere sitt headset Gear VRMed sin egen kinosal vendt mot hovedsalen, fikk deltakere stroppet seg fast i 36 kinostoler med eget Gear VR headset. VR opplevelsen starter samtidig hvor alle befinner seg i forsetet på en berg og dalbane i tre, turen starter med en klatretur opp til toppen av berg og dalbanen før alvoret begynner og hele kinosalen opplever risting, tilting  og vending i setene som gir den ektehets følelsen man forventer i en ekte berg og dalbane.

ces2016-samsung-gear-vr-coaster2Berg og dalbanen sett fra inne i Gear VR brillene

Hele opplevelsen er et spennende eksempel på hvor underholdende VR kan være synkronisert i en gruppe, om du sitter med venner eller en helt fremmed person så vil ropene og skrikene som fornøyelsesturen skaper gi virkelighetsfølelsen enda livligere følelse.

En ting er sikkert: Det vi ser nå er bare begynnelsen på hva VR teknologien vil gi oss, og Samsung har nå introdusert den Virtuelle virkeligheten til tusenvis av mennesker som vil blåse glød i ett allerede voksende fellesskap

Legg igjen en kommentar
(Visited 356 times, 1 visits today)