Marble Mountain klar for Oculus lansering

Nyskapende puslespill kommer til Oculus Rift kort tid etter lansering.

Marble mountain har allerede imponert spilltestere verden over med sin fargerike grafikk og herlige spillfølelse, og nå som det nærmer seg lansering har spillutviklerene finpusset og klargjort spillet for lansering i 2. kvartal rett etter lanseringen av Oculus.

Det endelige spillet vil komme med 25 forskjellige nivåer som vil ta spilleren gjennom skumle kirkegårder, gamle templer, vulkaner, ørkner og mye mer. spilleren vil møte utfordrende hindringer som snøskred, fosser og rullende kampesteiner.

Her er den offisielle pressemeldingen:

VR enthusiasts and PC gamers looking for platform adventure gameplay can get the ball rolling with Marble Mountain, when it arrives for Oculus Rift, HTC Vive, Windows, Mac and Linux in Q2 2016. PAX South attendees can help a small marble on a big adventure even sooner when Lightning Rock provides hands-on demos in booth 11105.

VR entusiaster og PC spillere som er ute etter et underholdende platformspill kan få ballen til å rulle med «Marble Mountain» når den kommer til Oculus Rift og HTC Vive i 2. kvartal 2016. Til de som har planer om å besøke PAX South har også mulighet til å teste en demo av spillet på Lightning rock sin stand

Spillere vil veilede en klinkekule på en episk reise fra skyhøye fjelltopper til dype fossefall og manøvrere seg gjennom utfordrende hindringer uten å knuse klinkekulen sin.

Spillet vil være utfordrende for både nybegynnere og trente spillere, og det vil være en toppliste hvor de mest konkurransedyktige spillerne vil kjempe om 1. plassen i «speed runs»

Marble mountain sine 25 forskjellige nivåer vil kreve leting, oppgaveløsning, rask tenking og stødig håndbevegelser da spilleren vil gå gjennom stadig vanskeligere miljøer og oppleve stadig flere hindringer.

 

“Our goal is to provide a thrilling adventure that pays homage to some of our favorite games and movies,” Shannon Pickles, producer, Lightning Rock said. “Marble Mountain combines the retro gameplay of Marble Madness and Super Monkey Ball with the cinematic experience of Indiana Jones to deliver an exciting adventure.”

Marble-Mountain-Oculus-Rift-game-5

De som skal besøke PAX South i slutten av måneden vil få muligheten til å teste ut siste versjon av spillet. De som ikke har mulighet til det kan se nyeste oppdateringer og nyheter på Lightning Rock sin Hjemmeside.

Legg igjen en kommentar
(Visited 170 times, 1 visits today)