Snart kan du forhåndsbestille HTC Vive

Andre generasjons headsettet til HTC vil bli verdt å vente på.

HTC sitt Steam drevet VR headsett vil komme til salgs i April 2016 og ikke i slutten av 2015 som tidligere lovet, og i et intervju med «The telegraph» så sier HTC sjefen Cher Wang at forhåndssalget vil starte den 29. Februar.cher-wang

Nyheten kommer fra bloggen til HTC hvor de i tillegg skriver at de vil lage 7000 ekstra enheter tilgjengelig for utviklere, etterfulgt av lanseringen av headsettet til den generelle befolkning i April 2016.

Les mer om Vive her: HTC Vive

Wang forteller også at selskapet nå vil satse mer på VR enn på mobiltelefoner etter at de måtte nedbemanne 15% av arbeidsstyrken da inntekten fra Android telefonene sank betraktelig, det ser mer og mer ut som deres VR teknologi er siste sjanse for at firmaet ikke skal gå dukken.

Det er foreløpig ikke satt noen pris på Viven, de fleste forventet tidligere at den ville bli dyrere enn Oculus sin Rift, men det var før prisen ble økt til over $200 mer enn sitt tidligere estimat..

Legg igjen en kommentar
(Visited 130 times, 1 visits today)