Siste Technolust video viser nye «Mini-games» og nye områder.

Blair Renaud, det eneste medlemmet av «virtual reality codehouse» IrisVR, har gitt ut en ny video for å vise hva vi kan forvente fra den nyeste betaversjonen av Technolust, hans blade runner inspirerte, futuristiske spill kjører nå i Unity 5.

Technolust har vært på vår «Kan vi få det nå?» liste en stund nå. Den neon – dystopiske – cyberpunk stilen synes å være perfekt til virtual reality. Spillet er laget for VR og satt sine røtter da han startet en «kickstarter» for prosjektet i 2014, som hevet 64.478 Kanadiske dollar, mer enn en dobling av målet på 30.000 kanadiske dollar.

LES OGSÅ: Vurderer du å kjøpe Oculus Rift? Se her..

Spillets skaper Blair Renaud har gitt oss en liten «teaser» av spillet, som viser nye områder og gameplay som snart starter sin beta fase, dette ser bedre ut enn noensinne!

Her kan du se gameplay av Technolust:

Legg igjen en kommentar
(Visited 72 times, 1 visits today)