Nei, Playstation VR kommer ikke til å koste $800

Sony påstår at Amazon Canada tar feil når de skriver at Playstation VR vil koste omtrent $800.

Etter at prisen på forhåndsbestillingen av Oculus Rift ble avslørt forrige uke, så har folk begynt i å spekulere på prisen til Sony’s Playstation VR og det hjalp ikke stort da Amazon Canada la ut en feilaktig pris på forhåndsbestilling på deres hjemmeside.

Forbes har rapportert at Amazon Canada hadde en playstation VR oppført for utrolige 1,125.35 Canadiske dollar som vil si omtrent 800 Amerikanske. Sony har tidligere nevnt at headsettet vil koste omtrent like mye som konsollen, så da nyhetene om denne prisen kom frem var Sony kjapt ute for å slå ned frykten blant PS4 fansen.

Etter å ha pratet med Forbes forklarte Sony at det hele var en stor feil av Amazon og at de ikke har utgitt noen pris på headsettet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 73 times, 1 visits today)