«The Peterson Case» ser både skremmende og vakkert ut

The Peterson Case er en spill tittel fra Quarter Circle Games, spillet vil plassere deg i skoene til detektiv Franklin Reinhard, som forsøker å løse mysteriet bak to familier som har forsvunnet. Spillet er bygget i Unity 5 med VR -støtte, og det ser både fantastisk stemningsfullt ut og utrolig skremmende.

Det som imponerer mest er kvaliteten på detaljene og belysningen utviklerne har overøst på denne tittelen, måten de har implementert skygger i spillet vil få pulsen til å fly opp, og når man ser hvor effektivt bare videoen klarer dette, tenk hvordan det vil bli med et VR headset festet til ansiktet ditt.

LES OGSÅ: Marble Mountain klar for Oculus lansering.


Spillet har blitt «Greenlit» av Steam, som du kan sjekke her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 86 times, 1 visits today)