Vox Machinae’s siste oppdatering inkluderer Multiplayer og bedre fysikk

Vox Machinae, mech-action skytespillet fra det kanadiske selskapet Space Bullet Dynamics, har fått betydelige forbedringer i sin siste oppdatering, som inkluderer multiplayer og en ny fysikkmotor.

Mange var imponert over Vox Machinae når dette først kom ut til DK2, nå har utviklerne bak tittelen kunngjort hva de har gjort siden forrige demo som ble sluppet i desember 2014.

Teamet har overført Vox til den nyeste Unity spillmotoren, som er Unity 5. Dette tvang teamet til å omskrive deler av spillet for å få en bedre fysikk på spillet, og så har de nå fått muligheten til å legge til kjørende kjøretøy i demoen.

Som sagt så har de også implementert multiplayer, som vil gjøre det mulig å spille «competitive» matcher og «cooperative» som vil la deg sprenge opp vennene dine eller samarbeide igjennom vox-machinae-missiles-325x325hovedkampanjen i spillet, avhengig av hva du foretrekker. Det høres ihvertfall ut som en hel masse morro.

LES OGSÅ: Siste Technolust video viser nye «Mini-Games» og nye områder.

Andre forbedringer inkluderer: glasset i cockpit’en kan sprekke, deler av robotene kan falle av, flammer fra jet motorene, og et helt nytt prosjektil system for fysisk modellert ødeleggelse som ikke vil krasje multiplayer sesjonen.

Ingen lanseringsdato er ennå bekreftet for Vox Machinae, men vi vil holde deg oppdatert etter hvert som vi vet mer.

Legg igjen en kommentar
(Visited 62 times, 1 visits today)