Hover Junkers lanserer Indiegogo kampanje

Første halvår i 2016 ser ut til å bli et spennende år for virtuell virkelighet, med utgivelsene av Oculus Rift og HTC Vive bare et par måneder unna, holder Stress Level Zero på å ruste opp sitt spill Hove Junkers for å støtte begge disse enhetene. Utviklerne har informert om fremgangen på sine blogger jevnlig mens de har jobbet med prosjektet, og denne uken lanserte de Indiegogo kampanjen for spillet.

Mens finansierings kampanjer som Indiegogo og Kickstarter er primært utviklet for å hjelpe utviklere med sårt tiltrengt kapital, enten for å bringe prosjektet til liv eller fullføre prosjektet, er ikke dette tilfellet for Stress Level Zero. Teamet har laget kampanjen for å belønne sine støttespillere og de som ønsker å forhåndsbestille spillet. Teamet sier: «Vi ønsker å gi samfunnet noen spesielle begrensede belønninger for å vise en slik interesse i prosjektet».

Målet er satt til $ 100.000 dollar, men selv om dette beløpet ikke blir oppnådd vil spillet fortsatt bli utgitt med lanseringen av HTC Vive i april. Stress Level Zero vil også gi ut spillet til Rift brukere i 3-4 kvartal av 2016 når Oculus Touch blir tilgjengelig.

LES OGSÅ: Vox Machinae’s siste oppdatering inkluderer Multiplayer og bedre fysikk.

Hover Junkers er et førstepersons skytespill (FPS) som gir spillerne muligheten til å styre et svevende skip. Disse skipene kan beskyttes med søppel man finner på kartet, og målet er å vinne kamper mot andre skip. Det vil være singleplayer og multiplayer muligheter, multiplayer vil både ha en Co -op og spiller-mot-spiller modus.

Her kan du finne Indiegogo kampanjen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)