«The Void» En 4D VR fornøyelsespark

Verdens første fornøyelsespark med virtuell virkelighet i fokus.

Fremmtiden innenfor spill og underholdning kan snart oppleves i Salt Lake City, Utah.

I 30 minutter vil ivrige VR spillere få mulighete til å navigere seg gjennom 7 18x18meter store rom, alle rom med sitt eget design og hindere som passer til de utvalgte spillene. Hvert rom kan oppholde inntil 10 spillere samtidig.

The void tar ikke i bruk tradisjonelle VR tredemøller for å la spilleren bevege seg, men ved hjelp av trådløse VR headsett koblet til en vest og en batteripakke på ryggen.

I den virtuelle verden i «The Void» så vil spillere utforske, kjempe og manøvrere seg gjennom dype jungler, krigs soner, andre planeter med monstre og romvesen og dype fangeseller med ildpustende drager.

I The Void vil du ha muligheten til å spille alene eller i lag med andre, og med The Void sitt eget Rapture utstyr (inkludert hjelm, vest, våpen og hansker) så vil spilleren ha en skikkelig følelse av virtuell virkelighet.

The Void vil åpne først i Salt Lake, men det er planer om å åpne flere steder inkluder Europa, Asia, Australia og Sør Amerika.

Vi håper det ikke tar lang tid før vi kan oppleve dette i Norge.

Legg igjen en kommentar
(Visited 110 times, 1 visits today)