Nye forhåndsbestillinger av Oculus Rift blir nå sendt i juli

De som var heldige nok til å være en av de første til å forhåndsbestille Oculus Rift vil få den tilsendt 28 mars 2016, disse forhåndsbestillingene blir sendt sammen med Rift’ene til de som støttet kickstarteren i 2012. Om du skullle bestillt en Oculus Rift i dag, vil den ikke bli sendt før i juli.

Den nye datoen for forsendelse dukket nylig opp. Når forhåndsbestillingene først gikk på nettet forventet vi at forsendelsesdatoen ville raskt bli forskjøvet ut i april, men at det bare har tatt en og en halv uke for at ordrene skulle skli helt ut i juli hadde vi ikke trodd. Men dette er noe som tyder på at enheten fortsetter å selge bra, noe som Oculus Rift skaperen Palmer Luckey har bekreftet den siste tiden. Så om du har planer om å kjøpe Oculus Rift ville jeg ha gjort det før ordrene sklir ut i august, husk at man trenger ikke å betale før Rift’en blir sendt, så om du bestiller nå, så holder du bare av en plass.

LES OGSÅ: Du vil få EVE: Valkyrie gratis om du forhåndskjøper Oculus Rift

Eve-Valkyrie-virtual-reality-games

De som forhåndsbestiller Oculus Rift vil få en gratis kopi av CCP sitt spill EVE: Valkyrie og Lucky Tale. De vil også reservere en plass for Oculus Touch når denne blir tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)