«Spellbound» lar deg kaste magi med dine virkelige hender

Spellbound er et nytt VR spill som bruker Leap Motion, som vil få hendene dine inn i spillet.

I denne spennende nye tittelen fra den Seattle baserte utvikleren Eric Nevala, blir du plassert i de magiske skoene til en trollmann som prøver å gjenopplive sin døde kone, men iløpet av spillet er spellbound-1det ikke bare konen sin han får til live, det er hele nabolaget, noe som fører til en rekke blodtørstige zombier.

Spillet imponerer mest takket være de naturlige håndbevegelsene man bruker for å kaste magi, man kan selv bestemme hastigheten av kastet ved hvordan man beveger håndledet. Men det er også noen negative sider ved å bruke Leap Motion, siden Leap Motion er montert foran på headsettet vil du miste sporingen av dine egne hender når du ser bort ifra hendene dine.

Teamet har fortalt at de har jobbet hard med tittelen i over et år nå, og har tenkt til å gi ut spillet i mars/april for å treffe lanseringsdatoen av Oculus Rift og HTC Vive. Når teamet får tak i Touch og SteamVR kontrollene vil de også implementere disse inn i spillet.

Jeg mistenker at det er en del av oss som liker ideen av å kaste ildkuler med våre egne hender, hvem ville ikke gjort det!? Vi vil holde dere oppdatert med denne tittelen under utviklingen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 92 times, 1 visits today)