«Dreams Of Dali» lanseres denne uken

Den oppslukende virkeligheten av virtual reality har fått kunstnere til å utforske og utvikle helt nye måter å lære/undervise kunst på. Goodby Silverstein & Partners har nå skapt Dreams Of Dali som er en VR opplevelse basert på den berømte spanske kunstneren Salvador Dali

Dream Of Dali fokuserer på kunstnerens berømte maleri Archeological Reminiscence of Millet’s ‘Angelus’, som er en del av den nye utstillingen i Salvador Dali museet i St. Petersburg, Florida. Opplevelsen er en del av en helhetlig utstilling kalt «Disney and Dali: Architects of the Imagination».

Ved å bruke en Oculus Rift vil du bli fraktet inn i maleriet, du vil være i stand til å bevege deg rundt og utforske den virtuelle verden. Gå rundt de høye skulpturene, eller sjekk ut utsikten fra toppen.

Når utstillingen har åpnet vil de som ikke hadde mulighet til å delta kunne nedlaste denne VR opplevelsen å sjekke det ut med Google Cardboard eller Gear VR, demoen vil du finne her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 205 times, 1 visits today)