Antall VR utviklere har doblet seg siden 2015

Det sier seg selv at dette er en spennende tid for virtuell virkelighet. Vi er bare noen få måneder unna lanseringen av Oculus Rift, HTC Vive og Playstation VR. Interessen for teknologien vokser i et urovekkende tempo, og dette er blitt reflektert i resultatene av en undersøkelse GDC 2016 har hatt.

Undersøkelsen er basert på tilbakemeldinger fra 2000 amerikanske videospill utviklere. Ifjor hadde de samme undersøkelse, og da sa sju prosent at de jobbet med VR teknologi. I år er det hele 16 prosent som sier de jobber på VR-titler. 15 prosent av de som ble spurt sier også at deres neste prosjekt vil handle om VR.

LES OGSÅ: Google for endelig en Virtual Reality divisjon

Det er ingen tvil om at disse resultatene vil bli reflektert når GDC sparkes i gang fra 14 til 18 mars 2016 i San Francisco, California. I år vil det også bli en VR fokusert konferanse kalt VRDC, som blir kjørt ved siden av hoved eventen.

Om du er spent på hva fremtiden vil bringe, følg oss videre her på VRgamer.no

Legg igjen en kommentar
(Visited 96 times, 1 visits today)