«The Gallery» lanseres i april

Studio CEO og Creative director Denny Unger bekreftet nylig til Vancouver Sun at den første delen i denne episodebaserte eventyrserien vil lanseres i april, men han har ikke en spesifikk dato.

“We’re super lucky, really excited that the public is finally going to get a taste of this in April and we’re ecstatic that the world will finally understand that the rebirth of VR is really what it should be, it really works this time, it feels great and it is an exciting experience,” Unger said. Possible launch dates for the remaining episodes were not revealed.

The Gallery er en førstepersons opplevelse som gir full bruk av HTC Vive sin sporings funksjon, som tilbys av Valves SteamVR system. Du vil være istand til å gå rundt i spillet ved hjelp av rom sporing som både Vive og Rift tilbyr, og du vil kunne ha realistiske samhandlinger med objekter ved hjelp av posisjons kontrollere som Oculus Touch og Vive kontrolleren. Tittelen vil først komme ut til HTC Vive, og ved senere anledning komme til Oculus Rift og Playstation VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 97 times, 1 visits today)