En sniktitt på EVE:Valkyrie Alpha

Forventningene til EVE: Valkyrie er skyhøy mens vi venter på lanseringen av Oculus Rift.

Noe som er forståelig siden spillet er ett av to som vil følge med headsettet når den lanseres (det andre er Luckey’s Tale).

Denne helgen så fikk heldige eiere av Oculus Rift DK2 muligheten til å spille Alpha testen av spillet, og selv om følelsen av spillet var noe redusert pga DK2 headsettet, så er de som fikk testet spillet imponert over handlingen, grafikken og implementeringen til VR. Her kan du se en liten filmsnutt av alpha testingen.

Alpha testen er foreløpig begrenset til enkel multiplayer modus og ett nivå, «story mode» og «mission mode multiplayer» vil bli tilgjengelig når spillet lanseres i mars. EVE handler om ekte spilling og er ikke en rom-simulator som Titans of space eller Apollo 11 VR, den vil kreve hurtige reflekser og god taktikk og kampevne. Kontrollsystemet er enkelt å mestre, men det er fortsatt en idè å teste ut «tutorialen» for å føle hvordan skipet og våpen reagerer til kontrolleren.

Legg igjen en kommentar
(Visited 65 times, 1 visits today)