Overkill`s The Walking Dead lanseres i 2017

Etter avsløringen på E3 (Electronic Entertainment Expo) i Los Angeles i 2015, har Starbreeze studios ved flere anledninger vist frem deres kommende spill «The Walking Dead».  Avsløringen rundt lanseringen kom samtidig med nyheten at Starbreeze studios har mottatt investeringer fra Smilegate og Penning. Partnerskapet vil gi Starbreeze studios lov til å utvikle og publisere spill fra de andre selskapene i 10 år fremover, forventede spill som Crossfire og Payday serien vil da muligens få nye oppfølgere.

Det vil bli laget en vestlig og asiatisk versjon av spillet, og for å maksimere tilgjengeligheten til spillet så har Starbreeze, 505 Games og Skybound blitt enige om å slippe spillet på alle markeder samtidig. Foreløpig har ikke selskapet gitt ut noe informasjon om hvilket type headsett spillet vil få støtte til.

Legg igjen en kommentar
(Visited 77 times, 1 visits today)