5 Populære spill til Oculus Rift dk2

1. Elite: Dangerous

elite-650-80

Det er over tretti år siden det første Elite spillet ble sluppet og den opprinnelige skaperen David Braben har endelig laget en oppfølger. Elite: Dangerous tar elementene i det første spillet, utforsking og kamp i et stort virtuelt univers. Spillet har også lagt til en flerspiller del og muligheten for VR selvfølgelig. Å sitte i cocpit’en i Elite føles utrolig ekte ut, og er vel verdt det.

2. Euro Truck Simulator 2

euro truck sim-650-80

Har du noen gang ønsket å frakte frosne kyllinger i en stor 18 hjuling? Vel nå har du sjangsen. Noen som trolig burde brukt kunnskapen på noe mer fornuftig har laget en perfekt simulator for å kjøre lastebil, som lar spillerne oppfylle drømmene sine ved å kjøre langdistanser med en lastebil. Spillet har blitt oppdatert til å fungere utmerket med DK2 og lar deg se hele førerhuset, samt lene deg ut av vinduet for å se bak deg. Du vil fortsatt krasje regelmessig i veiskulderen, men det er din feil, ikke spillets.

3. Alien Isolation

alien-650-80

Creative Assembly laget en utrolig VR opplevelse av filmen Alien i fjor. Du vil ta rollen som Ripley’s datter for å finne ut hva som skjedde med moren, mens du må prøve å overleve etter Xenomorph hendelsen. Spillet er en utrolig skremmende opplevelse, hvor du må prøve å snike deg rundt på romstasjonen, noe som stort sett varer kortvarig på grunn av den utenomjordiske aktiviteten der.

4. Surgeon Simulator 

surgeon sim-650-80

Akkurat som i Alien Isolation, er det aliens i Surgeon Simulator, men denne gangen er det du som kutter dem opp. I Surgeon Simulator handler det om din kompetanse i å utføre hjerne og hjerte transplantasjoner, spillet har vært tilgjengelig en stund, hvor man kan bruke Razer Hydras for å styre nevene. Men spillet vil bli tilgjengelig for Oculus Touch og Vive iløpet av 2016.

5. Assetto Corsa

assetto-650-80

Assetto Corsa er nok en av de beste bil spillene ute for VR for øyeblikket, følelsen av å sitte i en bil i VR er helt utrolig. Siden man er sittende i en bil i spillet så passer dette veldig bra med at man sitter i en stol i virkeligheten, og om du har ratt og pedaler for pc’en så gjør dette bare følelsen enda mer virkelig. Om du ikke har testet Assetto Corsa og du har enten Rift eller Vive, så burde det bli det første du gjør i dag.

Legg igjen en kommentar
(Visited 239 times, 1 visits today)