Elijah Wood og Ubisoft jobber med et VR prosjekt

Elijah-Wood-Interview-Video
Elijah Wood

Skuespilleren Elijah Wood er den nyeste Hollywood stjernen som har vist sin interesse for virtuell virkelighet. Wood’s produksjonselskap SprecteVision samarbeider med Ubisoft «for å skape, utvikle og produsere originale og interaktive VR opplevelser».

Lite er kjent om innholdet i prosjektet, men Wood har tidligere samarbeidet med Oculus på kortfilmen Henry, hvor Elijah har stemmen til Henry, så om det kan være stemme skuespill kan være en stor sannsynlighet. Hollywood selskaper blir mer og mer interessert i VR og hva dette kan tilby artister og skuespillere. Andre store navn som har vist sin interesse er Steven Spielberg som skal regissere filmatiseringen Ready Player One, og Kevin Spacey som likte ideen bak WoofbertVR så mye at han investerte sine egne penger i selskapet.

“As a longtime gamer, I’m first and foremost a fan and admirer of Ubisoft, So to be collaborating with them within the realm of VR is an incredible treat!” -Elijah Wood

LES OGSÅ: Oculus avslører filmen «Henry the hedgehog» laget for VR

Ubisoft har skapt en rekke spill, inkludert Assassin Creed. Selskapet utvikler også Eagle Flight for Playstation VR, sjekk ut traileren for spillet under:

Legg igjen en kommentar
(Visited 93 times, 1 visits today)