Schell Games avslører Water Bears VR

Schell Games har investert mye i VR den siste tiden, med spillene I Expect You To Die, Orion og nå Water Bears VR.

Water Bears VR ser ut til å bruke posisjons kontroller, noe som tyder på at det kun vil komme til PC og konsoll headsets som Oculus Rift, HTC Vive og PlayStation VR, men utviklerne har fortsatt ikke kommet med en offisiell uttalelse.

Den minutt lange traileren viser at spillere skal plassere og skifte vannrør for å bringe vann til bjørner som svever i bobler. Vannet må anvendes til forskjellige fargede bobler. Det er en sukkersøt stil, som antyder at spillet vil bli rettet mer mot barn. Det er et marked som veldig få har siktet seg inn på, og det kan nok være siden Samsung og Oculus har satt en aldersgrense på 13 år for å bruke Gear VR. Dette har noe med utviklingen av øynene, noe vi vil komme tilbake til i en annen artikkel.

Det er ennå ikke klart når Scell Games planlegger å slippe Water Bears VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 152 times, 1 visits today)