Steam Greenlight kampanje for Alice VR

Sist måned skiftet Carbon Studios navnet på det kommende VR spillet fra A.L.I.C.E til Alice VR, prosjektet startet for første gang under Oculus sin «VR mobile jam», men selskapet har nå rettet sin fokus mot Oculus Rift og HTC Vive istedenfor VR for mobiltelefoner. 

I dag har Carbon Studios kommet med enda en oppdatering, teamet har nå lansert en Steam Greenlight kampanje for det kommende prosjektet, og de trenger din stemme for å få det godkjent!

Les også: Her er spillene Valve viste fram i Seattle

Sammen med kampanjen har de nå sluppet en helt ny trailer for spillet, som kan ses nedenfor. Alice VR er et sci -fi basert eventyr, hvor man har nødlandet på en fremmed planet. Det tar ikke lang tid før hovedpersonen innser at alle innbyggerne har forsvunnet fra planeten. Mens du utforsker omgivelsene rundt deg må du løse gåter og gjøre viktige valg som vil påvirke din fremtid på denne planeten.

Greenlight kampanjen avslører at prosjektet kommer til støtte HTC Vive i fremtiden, og at de har planer om å støtte Oculus Touch når de slippes i andre halvdel av 2016. Alice VR er ment å vare i rundt tre timer, og vil ikke inkludere noen skrekk elementer, i stedet vil de fokusere på en mer avslappet opplevelse med puslespill som må løses.

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)