Peekaboo VR en verden for barn og unge

Peekaboo vr, en kreativ og innholdsrik opplevelse der barn og unge kan oppleve den virtuelle virkeligheten.

Det har allerede blitt lansert flere spill og opplevelser til de kommende vr plattformene, men det har vært lite fokus på barnevennlige spill. Pia Lindstrom fra The Cult Collective sier at det er et stort marked når det kommer til barnevennlig vr, og vil i samarbeid med Julian Sarmiento skape Peekaboo vr.

Peekaboo vr er en underholdende opplevelse for barn, der de vil bevege seg rundt i 360° omgivelser fullt av lærerik informasjon som for eksempel en interaktiv tidslinje om menneskets historie, evolusjon og utforskning av verdensrommet. spillet inneholder også flere fortellinger og eventyr hvor barna vil ha mulighet til å se og panorere kameraet til sidene og samhandle med historien.

20160125140108ENPRN325312-PeekabooVR-90-1453730468MR

Innholdet til Peekaboo vr er spesielt laget til bruk av vr utstyr, Sarmiento har skapt unike funksjoner som gir barna timevis med underholdende lærdom i full 360° opplevelse, med unike farger opplevelser og en 3 dimensjonal lyd-opplevelse.

Julian er «Visual Effects & Virtual Reality Creative & Technical Supervisor» på Mirada studios, og har tidligere jobbet med store titler som: I robot, The Polar Express, National Treasure: Book of Secrets, The Curious Case of Benjamin Button, Terminator Salvation og Pacific Rim. Innenfor VR så har han jobbet med Google Shop, The Strain og General Electric.

Pia Lindstrom er grunnlegger av Cult Collective som er et Los Angeles basert produksjons-firma som fokuserer på Virtuell, Blandet og Utvidet virkelighet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 339 times, 1 visits today)