Nintendo er interessert i VR

Nintendo er et selskap alle ønsker å se arbeide med virtuell virkelighet, men Nintendo har hatt en vaklende historie med VR, de kom ut med Virtual Boy på 90-tallet som ikke ble tatt godt imot, dette var fordi vi hadde ikke god nok teknologi for å gjøre VR behagelig og Reggie Fils-Aime var også skuffet over VR opplevelsene under E3. Men denne uken er det blitt avslørt at selskapet selv er interessert i VR teknologien.

Skjermbilde

Ingen andre påstander om selskapets VR interesse har dukket opp, og vi forventer ikke noen form for kommentar fra selskapet på en stund. Når det er sagt, så betyr dette i det minste at The Legend of Zelda VR faktisk kan være mulig en dag.

Les også: Apple jobber med virtual reality

Det vil trolig ta lang tid før vi ser noen mulige VR headsets fra Nintendo. Selskapet vil i år avsløre sin inntreden i hardware markedet med et prosjekt kalt NX. Dette antas i stor grad å være en etterfølger av Wii U, men kanskje det vil være en mulighet i fremtiden å koble opp ett VR headset til Wii U? Det vil kun være spekulasjoner i en god tid, men vi vil følge godt med i fremtiden og rapportere videre.

Legg igjen en kommentar
(Visited 81 times, 1 visits today)