Steven Spielberg jobber med et prosjekt «utelukkende for VR»

Virtual reality var utrolig populært under Sundance i år, men kanskje den største nyheten som kom i løpet av Sundance festivalen var et kommende prosjekt.

Virtual Reality Company (VRC) grunnleggeren og regissør Robert Stromberg kunne fortelle at selskapet hans jobber med Steven Spielberg på et kommende prosjekt som er «utelukkende for VR».

Da han svarte på et spørsmål om hvordan man skal ta VR filmproduksjonen til neste nivå, sa Robert Stromberg «Det handler om å få andre filmskapere interessert selvfølgelig, fra små til store aktører, mitt selskap jobber for eksempel med Steven Spielberg på et prosjekt som er utelukkende for VR».

VRC-Robert-Stromberg

Les også: Opplev Mars som Matt Damon i «The Martian»

Stromberg kunne ikke avsløre nøyaktig hva prosjektet går ut på, men VRC har jobbet med The Martian VR, så det kan være mulig at det vil bli en lignende opplevelse basert på Ready Player One. Ready Player One er satt til å bli produsert av Dreamworks SDK som har investert mye tid i VR det siste året.

Legg igjen en kommentar
(Visited 88 times, 1 visits today)