«Virtually Dead Experience» kommer til London

Mens virtuell virkelighet er en voksende industri som fans og selskaper er opptatte av å fremme, er det største hinderet å få allmennheten til å prøve det, for å forstå det.

Virtually Dead opplevelsen vil ta plass i London i mars, det er hele 22 skuespillere som er med i produksjonen. De som sikrer seg plass for å prøve ut Virtually Dead vil bli guidet igjennom en interaktiv historie før man vil bli «plassert» i VR soner der man skal prøve å redde en liten by fra en zombie apokalypse.

ghost-town-scary

VR opplevelsen vil ta i bruk HTC Vive sitt posisjons sporingssystem, slik at gjestene kan gå rundt og utforske den virtuelle verden. Virtually Dead vil også inkludere muligheten til å gå inn i det kommende zombie skyte spillet Arizona Sunshine, utviklet av Vertigo Games. Det vil også komme enda et nivå som er satt i Europa.

Les også: Nå kan du spille minigolf i din egen stue

Jon Goddard, «Head of European VR marketing» sa i en uttalelse «Ved å kombinere VR med oppslukende teater vil de nå ut til nye målgrupper før lanseringen i april. Vi har produsert noe som viser VR i et helt nytt lys, og vil tiltrekke seg folk som vanligvis ikke ville vært interessert i VR».

Legg igjen en kommentar
(Visited 112 times, 1 visits today)