Ny trailer for «The Solus Project»

The Solus Project er et singleplayer spill laget av GRIP Digital og Teotl Studios, som kommer ut på Steam Early Access og Xbox senere denne måneden. I oppkjøringen til dette har spill utviklerne sluppet en video hvor de snakker om funksjonene i The Solur Project, som du kan se litt lengre ned i artikkelen.

I The Solus Project vil du bli strandet på en fremmed planet, hvor du med kløkt prøve å overleve det harde miljøet der. Planeten virker tilsynelatende tom, og du vil bli konfrontert med et nådeløst vær. I tillegg til dette er menneskeheten på randen av utslettelse, og det er opp til deg og ditt nå døde mannskap å finne en måte å redde menneskeheten på.

Har du lest? The Solus Project bekreftet i februar.

Spillet vil bli lansert 18 februar for Steam Early Access, mens det vil bli tilgjengelig for Xbox den 26 februar. Spillet vil støtte virtual reality , men det er foreløpig uklart om VR modusen vil bli inkludert på dette tidspunktet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 111 times, 1 visits today)