Epic Games avslører Unreal Engine VR Editor

Epic Games, skaperen av det kritikerroste Unreal Engine verktøyet for spill utviklere, har i dag avslørt en helt ny ressurs: VR Editor. VR editor lar deg utvikle spill inni den virtuelle verden, som tilbyr sanntids manipulasjon av objekter.

VR Editor er ikke et frittstående produkt, men et tillegg i det eksisterende verktøyet. Bruk av Unreal Engine i VR-modus lar utviklere lage innhold i VR.

Dette ble avdekket under en Epic Games livestream på Twitch, her viste de bruken av VR-modusen live med et HTC Vive headsett. Det er også blitt bekreftet at Unreal Engine VR Editor vil være kompatibel med Rift og Oculus Touch, men det kom ikke ut noe informasjon om tilgjengeligheten for PSVR og PS Move.

Legg igjen en kommentar
(Visited 87 times, 1 visits today)