Samsung’s Gear 360 kamera lanseres i februar

Samsung ser ut til å gå «all in» når det gjelder virtual reality for tiden. Firmaet var en av de første til å tilby vr headsett til smart-telefoner, og nå ser det ut som de er klare for å lansere et 360° vr kamera.

Ifølge rykter så skal Gear 360 ha en sfærisk form og det vil være i stand til å filme i 360° ved hjelp av to fiskeøye-formede linser. Ryktene sier at man kan koble kameraet til smart telefonen sin via Bluetooth ved hjelp av en Gear 360 connection app, det er fortsatt uklart om hvor mange Samsung eller android telefoner som er kompatible men ifølge kildene så vil Galaxy S7 være det.

Les også: Canon kaster seg på VR bølgen

Kildene sier også at kameraet vil ha sin egen galleri app, og at det vil være mulighet for å «streame live» til telefonen din via Remote Viewfinder.

Bilde på toppen er ikke av Gear 360, men fra et tidligere prosjekt fra Samsung kalt Project Beyond. Vi har fortsatt ikke sett noen bilder av Gear 360.

Ifølge ryktene så vil Gear 360 bli vist frem på Mobile World Congress den 21. februar

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)